1Ontwerp

Ontwerp

Een tuin volledig volgens uw wensen en smaak.

Om een mooie tuin te kunnen realiseren is het van belang te starten bij de basis en dat is een goed doordacht plan. Uw wensen zijn hierbij de belangrijkste inspiratie-bron. Het is echter een feit dat het vormgeven van een tuin veel meer vraagt dan alleen een goed idee. De indeling, het materiaalgebruik en de beplanting moeten bij elkaar passen om tot een harmonisch geheel uit te kunnen groeien.

Voor tuinaanleg is het nodig om te beschikken over vakkennis en een oog voor detail. Zo kan er tijdens het maken van het ontwerp rekening gehouden worden met licht en ruimte, een juiste combinatie van planten en kleuren en het creëren van een eenheid tussen woning en tuin.

In goed overleg worden uw wensen gecombineerd met onze ideeën en kennis wat zal leiden tot een goed en creatief ontwerp. Hiervoor kunt u op onze kwaliteiten rekenen en indien gewenst op dat van een gespecialiseerd tuinarchitect.

Weet u precies wat u wilt en heeft u geen behoefte aan een uitgebreid ontwerp, ook dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar met bruikbaar advies om voor u de puntje op de i te zetten.